82.8 F
New York
HomeCulture NewsHenley & Partners dan Insignia Join Forces Mencipta Tawaran Keahlian Unik untuk...

Henley & Partners dan Insignia Join Forces Mencipta Tawaran Keahlian Unik untuk Warga Global

LONDON, Nov. 06, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — Henley & Partners, ‘firma warga global’ dan pemimpin yang memberi nasihat tentang kediaman dan kewarganegaraan, telah bekerjasama dengan kumpulan perkhidmatan pengurusan dan perkhidmatan kad gaya hidup ultra-mewah yang terkemuka, Insignia, mencipta tawaran keahlian yang tersendiri dan eksklusif. Henley Global Citizens ialah perkhidmatan ‘dengan jemputan sahaja’ yang ditempah khas untuk memenuhi keperluan khusus daripada keluarga transnasional yang kaya, usahawan dan pelabur yang menjalankan perniagaan, melabur dan hidup di peringkat antarabangsa dan mengenal pasti diri mereka sebagai warga dunia.

Selain akses utama, pengenalan peribadi dan perundingan tambahan dengan bank antarabangsa yang dipercayai, peguam pelanggan persendirian terkemuka dan profesional industri terkemuka yang lain di semua bidang kuasa utama di seluruh dunia, tawaran Henley Global Citizens termasuk kad keahlian, yang juga merupakan kad pembayaran Visa untuk pembayaran yang besar dan tanpa had dan pengeluaran wang tunai serta untuk membuat pindahan kawat antarabangsa dalam mata wang utama. Lebih penting lagi, ia menyediakan akses kepada rangkaian global yang dinamik bagi individu dan keluarga yang kaya dan berpengaruh, dan kalendar tahunan acara tertutup peringkat tinggi, termasuk makan malam peribadi di WEF di Davos, di sekitar UNGA di New York, Grand Prix di Monaco, dan acara perniagaan utama, geopolitik, sukan dan kebudayaan lain di seluruh dunia.

Ahli dan keluarga mereka juga boleh mendapat manfaat daripada rundingan tambahan mengenai perancangan pendidikan global dan pengenalan kepada sekolah dan universiti terkemuka dunia, serta nasihat kesihatan yang strategik, akses kepada program perubatan pencegahan dan awet muda, dan penjadualan pemeriksaan perubatan di lokasi penjagaan kesihatan yang paling maju termasuk Switzerland, Jerman, Singapura, UAE, UK dan AS.

Dr. Christian H. Kaelin, Pengerusi Kumpulan Henley & Partners, berkata menyatukan pelanggan berprofil tinggi kedua-dua perniagaan itu dan menggabungkan kepakaran mereka untuk mencipta tawaran khidmat nasihat dan perkhidmatan antarabangsa yang unik dan luar biasa merupakan pelanjutan yang logik untuk ‘firma warga global’. “Bagi orang seperti kami yang melihat diri kita sebagai warga global, kami tidak mengabaikan identiti, komitmen dan pertalian kami yang lain kepada negara, budaya, agama dan juga fahaman politik kami sendiri. Ini terus memberi makna dan menambah nilai kepada kehidupan kita. Tetapi kerana kami hidup dalam dunia yang berkait rapat dan saling bergantung, dan beroperasi dalam pasaran global, kami telah menambah satu lagi tahap identiti, minat dan tanggungjawab global. Keahlian Henley Global Citizens mengiktiraf dan menyokong identiti serta gaya hidup ini dengan cara yang sangat praktikal, boleh menambah nilai yang hebat kepada ahlinya setiap hari.”

Nada T. Rouviere, Presiden Insignia Group, menyatakan, “Perkongsian kami dengan Henley & Partners mewakili era baharu dalam pengurusan gaya hidup mewah. Di Insignia, kami sentiasa berdedikasi untuk menyediakan ahli kami pengalaman yang tiada tandingannya, dan kad Henley Global Citizens menjelmakan komitmen ini. Bersama-sama dengan Henley & Partners, kami mentakrifkan semula makna warga global, menawarkan pintu masuk eksklusif ke dunia mempunyai kemungkinan dan hubungan tanpa had. Kami berharap untuk meningkatkan kehidupan ahli kami dengan memudahkan perjalanan mereka sebagai warga global yang sebenar.”

Henley Global Citizens akan dilancarkan pada acara khusus pada hari Jumaat, 10 November, berikutan Persidangan Kewarganegaraan Global tahunan ke-17 yang berlangsung minggu ini (8-10 November) di Hotel Shangri-La DIFC di Dubai, UAE.

Persidangan antarabangsa yang dianjurkan oleh Henley & Partners, dengan lebih 400 delegasi dari lebih 35 negara dijangka menghadirinya tahun ini, telah menjadi perhimpunan terbesar dan paling penting di dunia mengenai kekayaan peribadi global dan migrasi pelaburan, yang mengumpulkan presiden, perdana menteri, menteri dan pegawai kanan kerajaan, ahli akademik terkemuka, penasihat pelanggan swasta, pejabat keluarga dan profesional pengurusan kekayaan, serta ramai usahawan dan pelabur kaya.

Program persidangan 2023 menampilkan kandungan sofistikated dan canggih tentang perkembangan utama yang membentuk perancangan kekayaan global, migrasi pelaburan dan geopolitik hari ini.

Nota kepada Editor

Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan akreditasi media untuk menghadiri pelancaran Henley Global Citizens (10 November) dan/atau Persidangan Kewarganegaraan Global tahunan ke-17 (8-10 November) sila hubungi:

Sarah Nicklin

Ketua Kumpulan Perhubungan Awam

sarah.nicklin@henleyglobal.com

Telefon Mudah Alih: +27 72 464 8965

Perihal Henley & Partners

Henley & Partners ialah peneraju global dalam kediaman dan kewarganegaraan melalui pelaburan. Setiap tahun, ratusan individu kaya dan penasihat mereka menggunakan kepakaran dan pengalaman kami dalam bidang ini. Para profesional firma itu yang berkelayakan bekerja bersama-sama sebagai satu pasukan di lebih daripada 40 pejabat di seluruh dunia.

Konsep kediaman dan kewarganegaraan melalui pelaburan dicipta oleh Henley & Partners pada 1990-an. Apabila globalisasi semakin berkembang, kediaman dan kewarganergaraan menjadi topik yang menarik dalam kalangan semakin ramai usahawan dan pelabur yang sering mengembara ke luar negara iaitu pelanggan yang kami bangga berkhidmat setiap hari.
Henley & Partners juga mempraktikkan amalan nasihat kerajaan terkemuka di dunia untuk migrasi pelaburan, yang telah mengumpulkan lebih daripada USD 12 bilion dalam pelaburan langsung asing. Dipercayai oleh kerajaan, firma ini telah terlibat dalam perundingan strategik dan reka bentuk, persediaan serta operasi program kediaman dan kewarganegaraan yang paling berjaya di dunia.

www.henleyglobal.com

Perihal Insignia

Ditubuhkan pada tahun 1996, Insignia memulakan perjalanannya sebagai pembekal perkhidmatan berkaitan perjalanan dan kad pembayaran. Hari ini, ia telah berkembang menjadi perkhidmatan perundingan mewah global yang komprehensif, menawarkan pendekatan 360-darjah yang dibuat khas dan tersuai untuk memenuhi keperluan setiap ahli.

Dengan akses 24/7 kepada pembantu peribadi yang berdedikasi dan pasukan gaya hidup dalaman, Insignia membawakan perkhidmatan yang tidak pernah tersedia sebelum ini kepada ahlinya. Insignia mempamerkan rangkaian kad pembayaran super-premium dan premium yang amat baik, daripada reka bentuk yang berinspirasikan barang kemas indah kepada kemasan logam mewah yang diperhalusi. Ini menawarkan potensi perbelanjaan yang tiada had dan disesuaikan untuk kegunaan perniagaan dan individu.

Dengan pengalaman lebih 27 tahun, Insignia telah menguasai seni yang memenuhi keperluan gaya hidup individu yang paling berpengaruh dan mewah di seluruh dunia. Keahlian adalah melalui jemputan sahaja dan sengaja dihadkan untuk mengekalkan suasana yang eksklusif.

Hari ini ia terdapat di 7 bandar – Dubai, London, New York, Hong Kong, Valletta, Bratislava dan Geneva.

www.insignia.com Originally published at https://www.einpresswire.com/article/666546175/henley-partners-dan-insignia-join-forces-mencipta-tawaran-keahlian-unik-untuk-warga-global

- Powered of VUGA -Search Engine Optimization (SEO)

latest articles

gossip news

explore more

fashion tv watch free